Crezi ca te potrivesti pentru a fi un reprezentant Avon de succes? AFLA ACUM!

joi, 13 octombrie 2011

Dragele mele,

Ieri am participat la cursul "A fi sau nu online" sustinut de Mircea si Bogdana, care ne-au invatat cum sa folosim instrumentele online pentru a ne creste afacerea. Care sunt aceste instrumente?
1. Brosura pentru clienti
Cum se foloseste? Din pagina voastra de reprezentanti alegeti optiunea "Plaseaza o comanda". Din ferestra ce se deschide din sectiunea "Mod de comanda" alegem "Comanda din e-brosura". Dam un click pe coperta brosurii si se va deschide fereastra urmatoare:
De aici, dam click pe casuta "E-mail" de pe bara cea gri. Se va deschide o noua fereastra:
Aici vom completa datele clientului si datele noastre,dar si un mesaj personalizat pentru clientul nostru, apoi apasam butonul "Trimite e-mail". Clientul va primi un mail cu brosura din care isi poate comanda ceea ce-si doreste printr-un simplu click pe produsele dorite. Ce se va intampla cu comanda clientului? V-a aparea in contul vostru la comenzi. Ce trebuie sa faci tu? Sa-ti contactezi clientul pentru a-ti confirma sau nu comanda. In cazul in care clientul s-a razgandit avem optiunea de a sterge comanda, iar in cazul in care clientul confirma comanda, avem optiunea de a accepta comanda. Aceasta comanda se va trimite impreuna cu comanda voastra personala.
Pentru lideri, exista varianta de adaugare prieteni in "Lista de prieteni". Atunci cand dati click pe casuta "E-mail" de pe bara gri, datele vor fi preluate din contul vostru si nu va trebui sa mai completati decat mesajul pentru client.

2. Widget Brosura - un instrument ce ne ajuta sa postam brosura Avon acolo unde dorim: pe facebook, blog sau alte siteuri.
Acest instrument il gasim in pagina de reprezentant in sectiunea "Campania curenta" - "widget Brosura" - "E-brosura Avon" - "DISTRIBUIE ACUM". In imaginea care apare, in partea stanga avem un buton verde care il folosim pentru editarea datelor noastre personale, iar in partea dreapta avem un buton roz care il folosim pentru a distribui brosura acolo unde dorim.

3. Site-ul Avonconnects care il puteti accesa direct din pagina voastra de reprezentanti de pe banda cea neagra in coltul dreapta sau direct pe siteul: click aici . Aici gasiti o comunitate de socializare cu multe informatii despre produse, oferte, comeptitii, dar si prieteni ce va vor sari imediat in ajutor daca aveti o nelamurire sau o intrebare.
Aceasta este pagina mea personala pe connects: click aici.

Pentru orice fel de intrebare sau nelamurire, contactati-ma!

Un comentariu:

  1. Fetelor, sper sa folositi cat mai curand aceste instrumente si sa impartasiti aici rezultatele. :)

    RăspundețiȘtergere